Отборите на Фиорентина и Наполи завършиха наравно 2:2 в среща от

...
Отборите на Фиорентина и Наполи завършиха наравно 2:2 в среща от
Коментари Харесай

Фиорентина и Наполи не излъчиха победител

Отборите на Фиорентина и Наполи приключиха наедно 2:2 в среща от 37-ия кръг на Серия " А ". Така " Ла Виола " събра 54 точки на осмото място, последното даващо право на присъединяване в Европа. Партенопеите са девети с 52 и при загуба губеха шансове за място в Лигата на конференциите.

Наполи излезе напред в резултата в осмата минута. Матео Политано центрира точно от ъглов удар към Амир Рахмани, който изстреля топката мощно с глава и я прати в долния десен ъгъл за 0:1.

В 40-ата минута домакините от Флоренция стигнаха до изравнително попадение. Кристиано Бираги стреля непосредствено от директен свободен удар и благодарение на гредата се разписа за 1:1. Две минути по-късно М " Бала Нзола наказа неточност в отбраната и означи за 2:1 в интерес на Фиорентина.

В 57-ата минута Наполи съумя да изравни резултата с втори гол непосредствено от директен свободен удар в мача. С осъществяването му се нагърби Хвича Кварацхелия, който трансферира стената и не остави шансове на вратаря с удар в горния десен ъгъл - 2:2.

До края на срещата Наполи бе по-опасният отбор, като имаше няколко положения, най-много посредством Матео Политано, само че не съумя да означи решителен трети гол, с който да стигне до трите точки и по този начин двата отбора приключиха наедно 2:2.

Така " виолетовите " са на осмото място в класирането, което е последното даващо право на присъединяване в Европа, с 54 точки. " Партенопеите " пък заемат са девети с 52, като резервираха минимални шансове да се преборят за място в Лигата на конференциите.
 Фиорентина - Монца 2:1 в мач от Серия
Фиорентина с поврат над Монца

Вижте повече
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР